Várj...

Webáruház

Termékek

Felhasználó

Információ

 

Só, zsír, sav, hő - A jó főzés négy eleme...

Várj...
Az értesítések csak bejelentkezés után láthatóak!
Bejelentkezés
Várj...
E-mail:
Jelszó:
Bejelentkezés
Animare webáruház
»
Könyv
»
Szakácskönyv
»
Só, zsír, sav, hő - A jó főzés négy eleme

Samin Nosrat

Só, zsír, sav, hő - A jó főzés négy eleme (Könyv)

Várj...
7 315 Ft
Eredeti ár: 9 500 Ft
Kedvezmény: 23% (2 185 Ft)
 db 
Kosárba
rendelhető
59 pont
Samin Nosrat másodéves egyetemistaként került kapcsolatba a főzéssel, amikor Kalifornia egyik emblematikus éttermében, a Chez Panisse-ban kezdett dolgozni, ahol a ranglétra összes fokát végigjárva séf lett. Azóta a főzés a szenvedélye, akármerre járt a világban, Japántól Mexikóig, Olaszországtól Amerikáig az ízek titkát kutatta, és azt tapasztalta, hogy az ételt négy elem tesz tökéletessé vagy tesz tönkre: a só, a zsír, a sav vagy a hő. A só, ami felerősíti az ízeket, a zsír, ami ízt ad és állagot képez, a sav, ami egyensúlyba hozza az ízeket, és a hő, ami végső soron meghatározza az ételek állagát. Samin Nosrat könyvének első fele olyan, mint egy profi főzőtanfolyam, a második részében található több mint 100 recept elkészítésével pedig kipróbálhatjuk a tanultakat. Samin Nosrat amerikai séf és gasztronómiai író - egyesek szerint a következő Julia Child - 2000 óta foglalkozik hivatásszerűen főzéssel. 2017-ben megjelent Só, zsír, sav, hő című első könyvét, melyen 14 évig dolgozott, számos díjjal jutalmazták, a The Times Az év szakácskönyvének választotta. A belőle készült négyrészes sorozat a Netflixen látható. Számomra az egyetlen ember, aki megfejtette a gasztronómiai mátrixot, Samin Nosrat. Egy igazi, sallangmentes gasztrozseni. Ha egyetlenegy gasztrosorozatot nézel a Netflixen, legyen ez. Ha egyetlen szakácskönyved van otthon, legyen ez, és ígérem, megtanulsz főzni! Wossala Rozina étteremtulajdonos, gasztronómus Samin Nosrat: Só, zsír, sav, hő - A jó főzés négy eleme könyv ára: 7315 Ft.

Szerző
Samin Nosrat
ISBN
9789633554463
Aranykártya
Várj...
» Szavazzon Ön is a Só, zsír, sav, hő - A jó főzés négy eleme könyvre!
0,00
0/10
Még nem érkezett szavazat.